کدوم روست حرفه ای تره؟

قهوه و شکلات ننجون
قهوه و شکلات ننجون
278 بار بازدید - 9 ماه پیش - سایت ننجون : https://nanjuncoffee.com اینستاگرام
سایت ننجون : https://nanjuncoffee.com اینستاگرام ننجون : nanjuncoffee@ یوتیوب ننجون : nanjun coffee روست های مختلف قهوه باعث ایجاد و تغییر در عطر و طعم و کافئین در دانه های قهوه میشه که بعد ما میایم و اونها رو آسیاب و طیخ و سرو میکنیم. برخی از دانه های قهوه در مقابل حرارت مقاوم تر هستن و برخی حساسیت بیشتری دارن و این باعث میشه در حرارت های مختلفی کافئین خوشونو آزاد کنن. برخی در واحد زمان تغییرات خودشونو نشون میدم و باعث آزاد شدن آرومای کمتر و بیشتر از بافت فیبری دانه های قهوه میشن و این باعث انتخاب و اعمال سلیقه مخاطبین متفاوتی میشه. همه انواع اعمال حرارت های مختلف در زمان های مختلف و مرحله دگس شدن دانه های قهوه میتونه با هم دونه های قهوه خوبی رو به شما تقدیم کنه که بتونید از نوشیدن عصاره خوب این دونه ها لذت ببرید. توضیح : به دلیل سرعت در انجام ادیت و رسوندنش به آپارات یه اشتباه پیش اومد که جای دو مولفه در نمودار اشتباه شده که به صورت مکتوب اصلاح میکنم و عذر میخوام.
9 ماه پیش در تاریخ 1402/10/11 منتشر شده است.
278 بـار بازدید شده
... بیشتر