طرز تهیه پاستا فتوچینی و مرغ کاری هلوو شف

هلوو شف
593 بار بازدید - 4 سال پیش - 1-یخ زدایی : فقط مرغ
1-یخ زدایی : فقط مرغ و سس را با یکی از روش های آموزش داده (ص 1) یخ زدایی کنید. (پاستا نیاز به یخ زدایی ندارد) 2- پخت: آب را در قابلمه به جوش آورید ، با مقدار نمک طعم دار کنید و فتوچینی ها را اضافه و در آب باز کنید و 3-4 دقیقه بپزید. همزمان سس مرغ را با نصف لیوان آّب پاستا گرم کنید. پاستا پخته شده را به سس اضافه کنید و 2 الی 3 دقیقه حرارت دهید تا جا بیفتد. 3- سرو : پاستا فتوچینی با مرغ کاری را به همراه پنیر پارمزان سرو و نوش جان کنید.
4 سال پیش در تاریخ 1399/10/17 منتشر شده است.
593 بـار بازدید شده
... بیشتر