طرز تهیه قلیه ماهی جنوبی بسیار خوشمزه و با تمام نکات

Ashpazmozhi
Ashpazmozhi
25.9 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - سلام مهربونا اگه این غذا
سلام مهربونا اگه این غذا رو درست کنی انگاری جنوب رو اوردی خونتونپس حتما درستش کن مواد لازم فیله ماهی (از ماهی هامور استفاده کردم) ۴ تکه پیاز ۲ عدد تمبر هندی نصف بسته سیر ۶ حبه گشنیز ۳۰۰ گرم شنبلیله ۵۰ گرم نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی ادوه ماهی مخصوص یک ق چ رب گوجه نصف ق غ زردچوبه و روغن به اندازه کافی دستور پخت قلیه ماهی مرحله اول برای تهیه قلیه ماهی خوشمزه و مخصوص ابتدا قطعات ماهی را تمیز می کنیم پوستش رو جدا کردم و فقط فیله ماهی برون تیغ استفاده کردم سپس روی دو سمت ماهی ها مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه می ریزیم و آنها را کنار می گذاریم. در این مرحله پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز نرم و شفاف شود. در این مرحله مقداری زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم و مجددا تفت می دهیم تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند. در ادامه سیرها را به صورت خیلی ریز خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم. سیر را خیلی زیاد نباید تفت داد چون سریع می سوزد. پس از اینکه سیر هم کمی تفت دادیم گشنیز و شنبلیله خرد شده را اضافه می کنیم من از بسته بندی های آماده مخصوص قلیه ماهی استفاده کردم و خوب سرخ می کنیم تا رنگشان کمی تغییر کند و تیره تر شود. در ادامه سبزیجات را خوب تفت می دهیم تا آب بیندازند و آبشان تبخیر شود. الان ادویه مخصوص ماهی رو به همراه کمی فلفل سیاه و زردچوبه میریزیم کمی نمک هم میزنیم ولی حواستون باشه زیاد نمک نزنید چونکه تمرمون نمک داره و تفت میدیم و گوشه قابلمه نصف ق غ خوری رب گوجه تفت میدیم تا رنگش باز شه بعد با سبزی ها تفت میدیم در این مرحله نصف لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سبزیجات به طور کامل پخته شوند. در ادامه پس از ۱۵ دقیقه تمرهندی را با ۱ لیوان آب جوش مخلوط می کنیم تا رقیق شود، سپس آنرا به طور کامل صاف می کنیم. من دو مرحله آب جوش هر مرحله ۱ لیوان استفاده کردم تا حسابی تمر از هسته ها جدا شه ادامه در کامنتها در این مرحله تمرهندی را به همراه ۱ لیوان آب جوش دیگر به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم جا بیفتد. در صورتی که تمرهندی در دسترس ندارید می توانید از رب انار ترش هم برای تهیه این خورش استفاده کنید در ۳۰ دقیقه پایانی پخت قلیه ماهی ، قطعات ماهی را با مقداری روغن تفت می دهیم تا حالت ظاهری خود را حفظ کنند سپس به خورش اضافه می کنیم. پس از اینکه خورش روغن انداخت و جا افتاد آنرا به همراه برنج سرو می کنیم. نکته قلیه ماهی با تن ماهی اگر طعم ماهی تازه را دوست ندارید می توانید از تن ماهی برای تهیه این خورش جنوبی استفاده کنید. با این روش خورش شما خیلی سریع تر هم آماده می شود. تن ماهی را می توانید در پایان پخت خورش یا اینکه پس از کشیدن خورش در خورش خورش به آن اضافه کنید. عزیزای دلم حتما یه پیج اینستاگرام و کانال یوتیوبم سر بزن کلی باهم خوش بگذرونیم Instagram:ashpazi_mozhi72 YouTube:آشپزی با مژی
3 سال پیش در تاریخ 1400/05/31 منتشر شده است.
25,973 بـار بازدید شده
... بیشتر