آموزش آشپزی: پیتزا مرغ و قارچ

123پز
123پز
2.2 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - مرغ را به همراه پیاز،
مرغ را به همراه پیاز، فلفل دلمه ای، کرفس، آب، نمک و فلفل، دارچین و زنجبیل و زردچوبه را می گذاریم بپزد. سپس فلفل دلمه ای را اضافه کرده و مرغ های ریش ریش شده را اضافه می کنیم. پس از آن گرام ماسالا، قارچ ها و نمک را به آن اضافه می کنیم و 5 دقیقه بعد زیر تابه را خاموش می کنیم. خمیر را در ظرف پهن کرده سپس پنیر را روی خمیر می ریزیم تا مواد به خمیر بچسبند. موادی که در تابه تفت دادیم را روی خمیر ریخته و بعد آویشن و ذرت و فلفل دلمه ای را روی آن می ریزیم. پیتزا را در فر با دمای 200 درجه می گذاریم.
4 سال پیش در تاریخ 1399/02/24 منتشر شده است.
2,268 بـار بازدید شده
... بیشتر