کباب کوبیده بدون سیخ
12.6 هزار بار بازدید -
3 سال پیش
-
کوبیده بدون سیخ!
بهترین گوشت
کوبیده بدون سیخ!
بهترین گوشت برای کباب مخلوط گوسفند و گوساله است که بهتر ۶۰درصد گوسفندی باشه ۴۰درصد گوساله.
قلوه گاه گوسفندی و راسته ی گوساله بهترین جاشون برای کباب
مواد لازم
گوشت چرخی نیم کیلو
پیاز متوسط دو عدد رنده شده(آبش رو بگیرید)
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
.
گوشت روخوب ورز بدید و چند ساعت داخل یخچال استراحت کنه بعد رو توری پهن کنید.
سعی کنید گوشت رو نازک روی توری پهن کنید،خیلی ضخیم باشه جالب نمیشه.
.
روی ذغال کباب کنید و خیلی رو ذغال نمونه تا خشک بشه...
3 سال پیش
در تاریخ 1400/04/30 منتشر شده
است.
12,647
بـار بازدید شده