کباب کوبیده بدون سیخ

Sohafoodi
12.6 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - کوبیده بدون سیخ! بهترین گوشت
کوبیده بدون سیخ! بهترین گوشت برای کباب مخلوط گوسفند و گوساله است که بهتر ۶۰درصد گوسفندی باشه ۴۰درصد گوساله. قلوه گاه گوسفندی و راسته ی گوساله بهترین جاشون برای کباب مواد لازم گوشت چرخی نیم کیلو پیاز متوسط دو عدد رنده شده(آبش رو بگیرید) نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم . گوشت رو‌خوب ورز بدید و چند ساعت داخل یخچال استراحت کنه بعد رو توری پهن کنید. سعی کنید گوشت رو نازک روی توری پهن کنید،خیلی ضخیم باشه جالب نمیشه. . روی ذغال کباب کنید و خیلی رو ذغال نمونه تا خشک بشه...
3 سال پیش در تاریخ 1400/04/30 منتشر شده است.
12,647 بـار بازدید شده
... بیشتر