طرز تهیه قهوه ترک - بسیط کالا (شعبه آنلاین بسیط)

بسیط کالا
بسیط کالا
238 بار بازدید - 10 ماه پیش - جهت کسب اطلاعات بیش‌تر درباره
جهت کسب اطلاعات بیش‌تر درباره قهوه ترک به لینک زیر مراجعه کنید. https://basitkala.com/blog/p/63bbd0bba427946a4e294682 طرز تهیه قهوه ترک: به تعداد فنجان هایی که قهوه درست خواهید کرد آب داخل جذوه بریزید. بهتر است این کار را با همان فنجانی که قهوه را سرو خواهید کرد انجام دهید تا دقت کافی را داشته باشد. به ازای هر فنجان قهوه که می خواهید درست کنید، یک و نیم قاشق مرباخوری پودر قهوه در جذوه بریزید. آب و قهوه را کاملا هم بزنید تا ذرات قهوه حالت بهم چسبیدگی و گلوله نداشته باشند. اگر به شکر علاقمند هستید در همین مرحله باید آن را اضافه کنید. اضافه کردن شکر بعد از دم کشیدن قهوه نتیجه خوبی نخواهد داشت. به جای شکر می توانید از فومیت استفاده کنید. به ازای هر فنجان، سه قاشق سرخالی فومیت نیاز خواهد بود. جذوه را روی شعله ملایم قرار دهید تا به آرامی دم بکشد. وقتی اولین حباب های ریز پیدا شدند و قل های ریز ابتدایی را دیدید، آماده برداشتن جذوه باشید. چد ثانیه زودتر یا دیرتر می تواند همه چیز را خراب کند. زمان درست برداشتن جذوه از روی حرارت، وقتی است که کف قهوه بالا آمده ولی جوشیدن آن هنوز آغاز نشده. اگر قهوه بجوشد طعم نامطلوبی پیدا خواهد کرد.
10 ماه پیش در تاریخ 1402/08/04 منتشر شده است.
238 بـار بازدید شده
... بیشتر