کوکوی سینه مرغ: غذایی ساده، خوشمزه و پرانرژی!
28 بار بازدید -
3 ماه پیش
-
کوکوی سینه مرغ، یکی از
کوکوی سینه مرغ، یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که به دلیل سادگی در تهیه و طعم بینظیرش، طرفداران زیادی دارد. این غذا، علاوه بر اینکه به عنوان یک وعده غذایی کامل سرو میشود، میتواند به عنوان میان وعده یا در سینی مزه نیز مورد استفاده قرار گیرد.
در این مطلب، به بررسی دستور پخت کوکوی سینه مرغ و نکاتی برای پخت یک کوکوی خوشمزه و مجلسی میپردازیم.
مواد لازم:
500 گرم سینه مرغ پخته شده و ریش ریش شده
2 عدد پیاز متوسط
4 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیازها را رنده کنید و با کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
مرغ ریش ریش شده را به پیازها اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا عطر و طعم آن آزاد شود.
جعفری، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط نمایید.
از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی خنک شود.
تخم مرغها را در یک کاسه جداگانه هم بزنید تا زرده و سفیده به خوبی مخلوط شوند.
مخلوط مرغ و پیاز را به تخم مرغها اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد به طور یکنواخت مخلوط شوند.
تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید.
مایه کوکو را به طور یکدست داخل تابه بریزید و سطح آن را صاف کنید.
درب تابه را بگذارید و به مدت 15 تا 20 دقیقه اجازه دهید تا کوکو بپزد.
سپس کوکو را برگردانید و 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود.
کوکوی آماده شده را به دلخواه برش داده و با نان، گوجه فرنگی و خیارشور سرو نمایید.
نکات:
برای اینکه کوکوی شما طعم بهتری داشته باشد، میتوانید از زعفران دم کرده یا گردو نیز در مواد استفاده کنید.
اگر مایه کوکو شل بود، میتوانید یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری به آن اضافه کنید.
برای پخت کوکو میتوانید از فر نیز استفاده کنید. در این صورت، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و به مدت 20 تا 25 دقیقه کوکو را داخل فر بپزید.
کوکوی سینه مرغ را میتوانید به همراه سس گوجه فرنگی، سس ماست یا سالاد سرو نمایید.
3 ماه پیش
در تاریخ 1403/04/02 منتشر شده
است.
28
بـار بازدید شده