طرز تهیه سس خردل خانگی ماندگاری 1 ماه در یخچال

عطاری مطاری
عطاری مطاری
2.6 هزار بار بازدید - 11 ماه پیش - مواد لازم: دانه خردل ¾
مواد لازم: دانه خردل ¾ فنجان آب 1 و ½ فنجان سرکه ¼ فنجان زردچوبه ¼ قاشق چای‌خوری پاپریکا ¼ قاشق چای‌خوری عسل 1 قاشق چای‌خوری دارچین قاشق چای‌خوری نمک ½ قاشق چای‌خوری سیر قاشق چای‌خوری پیاز قاشق چای‌خوری برای خرید دانه خردل زرد از سایت عطاری مطاری به لینک زیر مراجعه کنید: https://atarimatari.ir/shop/%d8%ae%d8%b1%d8%af%d9%84-%d8%b2%d8%b1%d8%af/
11 ماه پیش در تاریخ 1402/08/17 منتشر شده است.
2,625 بـار بازدید شده
... بیشتر