طرز تهیه سس خردل خانگی ماندگاری 1 ماه در یخچال
2.6 هزار بار بازدید -
11 ماه پیش
-
مواد لازم:
دانه خردل ¾
مواد لازم:
دانه خردل ¾ فنجان
آب 1 و ½ فنجان
سرکه ¼ فنجان
زردچوبه ¼ قاشق چایخوری
پاپریکا ¼ قاشق چایخوری
عسل 1 قاشق چایخوری
دارچین قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
سیر قاشق چایخوری
پیاز قاشق چایخوری
برای خرید دانه خردل زرد از سایت عطاری مطاری به لینک زیر مراجعه کنید:
https://atarimatari.ir/shop/%d8%ae%d8%b1%d8%af%d9%84-%d8%b2%d8%b1%d8%af/
11 ماه پیش
در تاریخ 1402/08/17 منتشر شده
است.
2,625
بـار بازدید شده