سوخاری کردن بستنی سنتی از آشپزخانه خوراک ایرانی - روش سوخاری کردن بستنی

پیکاچو
پیکاچو
158 بار بازدید - 5 سال پیش - هر گونه بستنی ای که
هر گونه بستنی ای که دوست دارید میتوانید با این روش #خوراک ایزانی آنرا سوخاری کنید. بستنی دلخواه از خوراک ایرانی خودتان را در پوسته ای بیسکویتی و خوشمزه بپیچانید و آنرا در روغن گیاهی داغ بجوشانید . نتیجه کار بستنی ای خواهد شد که درون آن نرم و شیرین و سرد است و بیرون آن شکننده و داغ.
5 سال پیش در تاریخ 1399/01/05 منتشر شده است.
158 بـار بازدید شده
... بیشتر