صدف اسکالوپ scallops
386 بار بازدید -
4 سال پیش
-
ابتدا صدفهارو بشویید که شن
ابتدا صدفهارو بشویید که شن هایی که داخل پوسته هستن پاک بشن
صدف راحت باز میشه اگر نشد با نوک چاقو مثل اویستر که بهتون قبلا یاد دادم بازش کنید
-هر سمت صدفو فقط ۲ دقیقه با حرارت بالا سرخ کنید میگو روهم همینطور
در آخر برای گارنیش حتما از گشنیز تازه استفاده کنید که طعم غذارو بهشتی تر میکنه
صدف اسکالوپ از بهترین و خاص ترین صدف هاست طعمش کمی شبیه میگو و لابستره با بافت خیلی نرم و لطیف و کمی غضروفی
4 سال پیش
در تاریخ 1399/11/06 منتشر شده
است.
386
بـار بازدید شده