مرغ ترش شمالی

مجله هنری توژال
مجله هنری توژال
3.7 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - امروز شمال رو آوردیم به
امروز شمال رو آوردیم به خونه هاتون اونم با این خورشت دلبر و جانانه و یه کته شمالی با ته دیگ طلایی که عطر و طعمش عالی شد و حسابی اهل خونه کیف کردن . ما این محصولات رو از بهارنارنج گرفتیم که کاملا ارگانیک و خونگیه و توسط یه مادر مهربون و باسلیقه شمالی تهیه و درست میشه و تو بسته بندی های جذاب به دستتون میرسه تنوع محصولاتشون خیلی خوبه از انواع ترشی های شمالی و رب انار و رب نارنج(که طعمش خیلی خوب بود) تا برنج درجه یک و سبزی‌های معروف شمالی و ادویه و ... دارن(تو پیجشون تنوع محصولات رو کامل میتونید ببینید) . و اما بریم سراغ خورشت مرغ ترشمون که پیشنهاد میکنیم با همین رسپی درست کنید و تو یه روز پاییزی کنار کانون گرم خانوادتون لذت ببرید . مواد لازم سینه و ران مرغ: ۴تکه نمک و فلفل سیاه و زردچوبه برای مزه دار کردن مرغ: به مقدار لازم دلال مرغ ترش: ۲۵۰ گرم پیاز داغ: ۴ ق.غ سیر رنده شده: ۲ حبه اناردون آسیاب شده: ۲ ق.غ مغز گردوی آسیاب شده: ۵ ق.غ رب انارترش: ۲ ق.غ سرپر آب داغ: ۳ لیوان نمک: ۱ ق.غ رب نارنج: ۲ ق.غ گوجه خشک به دلخواه ️فقط اگر خواستید خورشتون ملس باشه یه قاشق شکر همراه رب نارنج در آخر اضافه کنید . تمام نکات کامل تو ویدئو گفته شده پس حتما تا آخر ویدئو رو ببینید
3 سال پیش در تاریخ 1400/09/25 منتشر شده است.
3,723 بـار بازدید شده
... بیشتر