مرغ ترش شمالی
3.7 هزار بار بازدید -
3 سال پیش
-
امروز شمال رو آوردیم به
امروز شمال رو آوردیم به خونه هاتون اونم با این خورشت دلبر و جانانه و یه کته شمالی با ته دیگ طلایی که عطر و طعمش عالی شد و حسابی اهل خونه کیف کردن
.
ما این محصولات رو از بهارنارنج گرفتیم که کاملا ارگانیک و خونگیه و توسط یه مادر مهربون و باسلیقه شمالی تهیه و درست میشه و تو بسته بندی های جذاب به دستتون میرسه
تنوع محصولاتشون خیلی خوبه از انواع ترشی های شمالی و رب انار و رب نارنج(که طعمش خیلی خوب بود) تا برنج درجه یک و سبزیهای معروف شمالی و ادویه و ... دارن(تو پیجشون تنوع محصولات رو کامل میتونید ببینید)
.
و اما بریم سراغ خورشت مرغ ترشمون که پیشنهاد میکنیم با همین رسپی درست کنید و تو یه روز پاییزی کنار کانون گرم خانوادتون لذت ببرید
.
مواد لازم
سینه و ران مرغ: ۴تکه
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه برای مزه دار کردن مرغ: به مقدار لازم
دلال مرغ ترش: ۲۵۰ گرم
پیاز داغ: ۴ ق.غ
سیر رنده شده: ۲ حبه
اناردون آسیاب شده: ۲ ق.غ
مغز گردوی آسیاب شده: ۵ ق.غ
رب انارترش: ۲ ق.غ سرپر
آب داغ: ۳ لیوان
نمک: ۱ ق.غ
رب نارنج: ۲ ق.غ
گوجه خشک به دلخواه
️فقط اگر خواستید خورشتون ملس باشه یه قاشق شکر همراه رب نارنج در آخر اضافه کنید
.
تمام نکات کامل تو ویدئو گفته شده پس حتما تا آخر ویدئو رو ببینید
3 سال پیش
در تاریخ 1400/09/25 منتشر شده
است.
3,723
بـار بازدید شده