آموزش کلوچه خرمایی

H E W I C O
H E W I C O
1.1 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - کلوچه خرمایی یکی از انواع
کلوچه خرمایی یکی از انواع کلوچه های خوشمزه و مقوی است که انتخاب مناسبی برای ماه مبارک رمضان است. برای تهیه این کلوچه خوشمزه می توانید از کره، پودر قند، نشاسته ذرت، آرد برنج، آرد، زرده تخم مرغ، خامه صبحانه، بکینگ پودر، وانیل، پودر هل، خرما، پودر گردو استفاده کنید. در ویدیوی بالا می توانید نحوه تهیه کلوچه خرمایی خوش طعم و مقوی را مشاهده کنید. برای تزیین و قالب زدن کلوچه خرمایی می توانید از قالب های شیرینی هویکو استفاده کنید. مواد لازم: کره ۸۰ گرم پودر قند ۵۰ گرم نشاسته ذرت ۱۵ گرم ارد برنج ۲۰ گرم ارد ۱۶۰ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد خامه صبحانه ۲ قاشق سوپخوری بکینگ پودر ۱/۴ قاشق سوپخوری وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری پودر هل ۱/۴ قاشق چایخوری مواد میانی: خرما ۶۰ گرم پودر گردو ۴۰ گرم پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری طرز تهیه: کره نرم و پودر قند را با همزن خوب بزنید تا سبک و کرمی شود .زرده تخم مرغ ،وانیل و خامه را اضافه کرده ودر حد مخلوط شدن بزنید .نشاسته ذرت ،ارد برنج ، پودر هل و ارد را اضافه کرده و با نوک انگشتان مخلوط کنید تا خمیر جمع شود.دقت داشته باشید کل ارد را یکجا اضافه نکنید .ممکن است کمتر یا بیشتر از ارد دستور مصرف شود.خمیر را لای نایلون گذاشته و حدودا ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید .سپس از خمیر گلوله های ده گرمی جدا کرده کف دست کمی ورز دهید تا یکدست شود.از مواد میانی کمی مرکز خمیر گذاشته ،دوباره گرد کنید.مهر مورد نظر را به ارد اغشته نموده و روی شیرینی را مهر بزنید . سینی آماده را حدود یک ربع در یخچال بگذارید سپس در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه بپزید . بسته به سایز شیرینی مدت زمان پخت متغیر است و شیرینی پس از پخت نباید تغییر رنگ دهد . در نهایت مرکز شیرینی پخته و خنک شده را با مارمالاد یا ویوافیل قرمز پر کنید. به خاطر استفاده از ارد برنج ،استراحت حداقل ۲ساعت برای خمیر این شیرینی الزامیست و تا سه روز در یخچال می توانید نگهداری کنید . لازم به ذکر است که شما عزیزان می توانید برای خریداری قالب های استفاده شده در این آموزش و سایر قالب های شیرینی، کلوچه، کلمپه، بیسکوییت و انواع مهر و کاترهای شیرینی به فروشگاه اینترنتی www.hewico.ir مراجعه نمایید.
2 سال پیش در تاریخ 1401/01/22 منتشر شده است.
1,105 بـار بازدید شده
... بیشتر