سـانـدویـچ گـوشـت. روش تنوری کردن گوشت با سس گوجه |Prime rib long meat cook

ویدیو آموزشی یوتیوب
ویدیو آموزشی یوتیوب
652 بار بازدید - 6 سال پیش - ساندویچ گوشت: روش آماده کردن
ساندویچ گوشت: روش آماده کردن گوشت برای ساندویچ با مزه های گوناگون که گوشت را پرمزه و خوشبو میکند. گوشت مزه دارشده را روی ته چینی از پیاز؛ سیر؛ آویشن و فلفل قرار داده و سپس آنرا تنوری میکنیم. از ته چین گوشت در پایان سس گوشت خوشمزه و خوشرنگی بدست میآوریم که گوشت را با آن می آمیزیم ودرساندویچ وارد میکنیم. آماده کردن سس گوجه فرنگی را در ویدئوی جداگانه میتوانید ببینید که برای آبدارکردن گوشت بکار برده شده است. این روش پخت تنوری گوشت راسته گوشفند (و یا گاو) یک روش دراز مدت پخت در تنور است که نیاز به زمان دارد. یک
6 سال پیش در تاریخ 1397/02/14 منتشر شده است.
652 بـار بازدید شده
... بیشتر