جُمانه / دسر هویج با بیسکویت و عسل

جُـمانه
جُـمانه
107 بار بازدید - 12 ماه پیش - مواد اولیه : هویج درشت
مواد اولیه : هویج درشت :۳ عدد شکر:2 قاشق غذاخوری عسل: ۱ قاشق غذا خوری آبلیمو: ۱ قاشق چای خوری نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذا خوری آب: ۲ قاشق غذا خوری گردو یا بادام خرد شده:1 پیمانه دارچین: ۱ قاشق چای خوری گلاب:2 قاشق غذا خوری وانیل:2/1 قاشق چای خوری بیسکویت دانه چیا جمانه: ۱ بسته خامه: 1 پیمانه بادام پرک و دانه چیا جمانه برای تزئین طرز تهیه : وقتی هویج ها پخت، در صورتی که هویج ها آب داشت، آن را از آب جدا می کنیم. سپس درون مخلوط کن می ریزیم و پوره می کنیم. می توان از رنده استفاده کرد یا با چنگال آن را پوره کرد. یک تابه بر می داریم. هویج های پوره شده را داخل تابه می ریزیم. شکر و آبلیمو و عسل و دارچین و وانیل را اضافه کرده و روی حرارت متوسط قرار می دهیم و هم می زنیم تا شکر ها حل شود و به خورد هویج برود.سپس نشاسته ذرت را در یک کاسه کوچک با دو قاشق آب و گلاب مخلوط می کنیم. مخلوط نشاسته را به آن اضافه کرده و آن قدر مخلوط می کنیم تا مانند حلوا از ظرف جدا شود. سپس از روی حرارت برداشته و می گذاریم کنار تا خنک شود. در دستور اصلی این دسر از زرد چوبه و پودر میخک نیز استفاده شده است که می توان به جای گلاب از آن استفاده نمود. یک بیسکوییت برداشته و با پالت کمی خامه روی آن می کشیم و کنار می گذاریم.در این مرحله یک بیسکویت دیگر برداشته و مجدد زیر آن را به صورت کاملا یکدست خامه می کشیم. سپس با مواد هویجی را با پالت روی آن می کشیم و به صورت یکدست روی مواد را می پوشانیم. سپس روی بیسکویت اول قرار می دهیم. در ادامه بیسکویت ها را درون یک ظرف کنار هم می چینیم. سپس روی آن را مقداری خامه می ریزیم و خامه را به صورت کاملا یکدست صاف می کنیم. پرک بادام و پودر پسته را روی آن می ریزیم. سپس درون یخچال قرار می دهیم تا جا بیفتد و خودش را بگیرد. این دسر چون تک به تک بیسکویت ها را جدا گانه درست می کنیم کمی زمان بر است. اما می توان تمام بیسکویت ها را به صورت لایه ای تهیه نمود. ولی تک تک جلوه بیشتری دارد.
12 ماه پیش در تاریخ 1402/07/10 منتشر شده است.
107 بـار بازدید شده
... بیشتر