اموزش کیک بستنی
415 بار بازدید -
پارسال
-
هرچی از طعم و لطافت
هرچی از طعم و لطافت این کیک بگم کم گفتم
مواد لازم :
تخم مرغ = ۸ عدد (زرده و سفیده جدا شه )
شکر= ۲۴۰ گرم
ارد = ۲۴۰ گرم
ابجوش=۴ قاشق غذاخوری
وانیل = یک چهارم قاشق چای خوری
اسانس دلخواه
پودر کاکائو=دوقاشق
بکینگ پودر= دو قاشق چای خوری
بستنی من از دو کیلو استفاده کردم هم موزی هم وانیلی .
نکته : بستنی لازم نیس اب بشه فقط نرم بشه کافیه .
من از بستنی وانیلی و موزی استفاده کردم .
تا لایه اول بپزه و اماده شه مایع کیک رو داخل یخچال بزارید.
ابجوش حتما باید وقتی همزن روشنه اضافه بشه .
دلیل استفاده از ابجوش نرمی و بافت کیکه اب کاملا جوش و داغ باشه.
المنت بالا و پایین همزمان روشن کیک که رنگ گرفت سیخ چوبی بزنید اگر چیزی به سیخ چوبی نچسبید کیک امادست .
سایز قالب من سی درچهل بود.
پارسال
در تاریخ 1402/05/22 منتشر شده
است.
415
بـار بازدید شده