اموزش کیک بستنی

کلبه کیک
415 بار بازدید - پارسال - هرچی از طعم و لطافت
هرچی از طعم و لطافت این کیک بگم کم گفتم مواد لازم : تخم مرغ = ۸ عدد (زرده و سفیده جدا شه ) شکر= ۲۴۰ گرم ارد = ۲۴۰ گرم ابجوش=۴ قاشق غذاخوری وانیل = یک چهارم قاشق چای خوری اسانس دلخواه پودر کاکائو=دوقاشق بکینگ پودر= دو قاشق چای خوری بستنی من از دو کیلو استفاده کردم هم موزی هم وانیلی . نکته : بستنی لازم نیس اب بشه فقط نرم بشه کافیه . من از بستنی وانیلی و موزی استفاده کردم . تا لایه اول بپزه و اماده شه مایع کیک رو داخل یخچال بزارید. ابجوش حتما باید وقتی همزن روشنه اضافه بشه . دلیل استفاده از ابجوش نرمی و بافت کیکه اب کاملا جوش و داغ باشه. المنت بالا و پایین همزمان روشن کیک که رنگ گرفت سیخ چوبی بزنید اگر چیزی به سیخ چوبی نچسبید کیک امادست . سایز قالب من سی درچهل بود.
پارسال در تاریخ 1402/05/22 منتشر شده است.
415 بـار بازدید شده
... بیشتر