#آموزش_کروسان_شکلاتی_یا_پچ_پچ

✨zahra✨
✨zahra✨
848 بار بازدید - 2 سال پیش - #آموزش_کروسان_شکلاتی_یا_پچ_پچ ️نکات رو حتما در
#آموزش_کروسان_شکلاتی_یا_پچ_پچ ️نکات رو حتما در کپشن مطالعه کنید چی لازم داریم برای درست کردن کروسان: آرد سفید قنادی...حدود ۳ لیوان شیر ولرم....۱/۳ لیوان آب ولرم.....۱/۳لیوان شکر....۴ قاشق غذاخوری خمیر مایه...یک قاشق غذاخوری سر خالی کره ذوب شده....۲۵ گرم(نصف کره پنجاه گرمی) تخم مرغ... یک عدد نمک ...نوک قاشق غذاخوری برای رومال کروسان: زرده تخم مرغ... یک عدد زعفران غلیظ کمی ️نکته هایی که باید دقت کنی تا کروسان نرم و خوش بافتی داشته باشید: شیر و آب باید ولرم باشه. خمیر مایه نباید کهنه باشه. کره روی بخار آب باید ذوب بشه اگه کره نداشتید. میتونید از ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع استفاده کنید. زیاد آرد به خورد خمیر ندید که سفت بشه. ده دقیقه خوب ورز بدید میتونید با همزن هم اینکار را انجام بدید با تیغه خمیر گیر. هنگام چیندن کروسان در ماهی تابه نباید به نزدیک باشند.با فاصله اینکار انجام بدید چون پف می‌کنه و بهم میچسبه.
2 سال پیش در تاریخ 1401/03/11 منتشر شده است.
848 بـار بازدید شده
... بیشتر