دم آوری قهوه به روش کوپی توبروک(Kopi Tubruk)

AROMAA
AROMAA
8 بار بازدید - 2 ماه پیش - این روش یکی از روش
این روش یکی از روش های سنتی دم آوری قهوه در اندونزی می باشد که قهوه ای غنی تولید میکند ■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■ وسایل مورد نیاز: ۱] ۲قاشق مربا خوری قهوه با درجه آسیاب ریز تا متوسط ۲]آبجوش ۳] فنجان ■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■ مراحل: ۱. قهوه را داخل فنجان بریزید ۲. آب را به جوش آورید و پس از جوش آمدن ۱۰ ثانیه صبر کنید و آن را روی قهوه بریزید ۳. به قهوه ۳ تا ۵ ثانیه فرصت دهید تا دم کشیده و دانه های قهوه آسیاب شده ته نشین شوند ۴. اگر قهوه ای روی سطه فنجان باقی مانده بود به آن ضربه بزنید تا ته نشین شود ۵. به آرامی میل کنید تا قهوه های آسیاب شده وارد دهان شما نشوند ۶. لذت ببرید ■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■ سایت آروما: Https://aromaa.ir اینستاگرام آروما: https://www.instagram.com/caf3_aroma?igsh=MWJiN2tzbTY4eGpleQ== ویدیوهای بیشتر: https://aromaa.ir/coffee-training-videos/ یوتیوب آروما: https://www.seevid.ir/c/aromaachanel?si=Gilha5fiefXAnDAD
2 ماه پیش در تاریخ 1403/05/05 منتشر شده است.
8 بـار بازدید شده
... بیشتر