طرز تهیه سوهان قم به راحتی در خانه

ترفندها و سرگرمی
ترفندها و سرگرمی
334 بار بازدید - 2 هفته پیش - ۲ قاشق غذاخوری پودر جوانه
۲ قاشق غذاخوری پودر جوانه گندم و یک قاشق غذاخوری آرد گندم رو الک کنین و با حرارت ملایم تفت بدین تا بوی خامیش گرفته بشه ۱۵۰ گرم شکر بریزین و هم بزنین نصف پیمانه گلاب اضافه و مخلوط کنین تا شکر کامل حل بشه.وقتی شروع به حباب زدن کرد ۱۶۰ گرم کره اضافه و ترکیب کنین دوباره که حباب زد ۲ قاشق غذاخوری گلوکز اضافه و یکدست کنین نصف قاشق چایخوری پودر هل و ۱/۸ قاشق چایخوری پودر زعفران بریزین با حرارت ملایم حدود ۴۰-۴۵ دقیقه مدام هم بزنین تا به غلظت مناسب برسه کف ظرفی که فویل انداختین رو چرب کنین سوهان رو به ظرف منتقل و با گوشتکوب صاف کنین مقداری مغز پسته بریزین و بکوبین با چاقو برش بدین و نیم ساعت داخل یخچال بذارین تکه های سوهان رو از هم جدا کنین. بفرمایین حتما درستش کنین نوش جان.
2 هفته پیش در تاریخ 1403/06/22 منتشر شده است.
334 بـار بازدید شده
... بیشتر