بروج در فولاد سنگان

10 بار بازدید - 4 ماه پیش - شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان
شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان با هدف تولید پایدار بخشی از گندله مورد نیاز شرکت فولاد مبارکه اصفهان در سال 1394 در استان خراسان رضوی تاسیس شد. در حال حاضر کارخانجات تولید گندله و کنسانتره این شرکت به ظرفیت اسمی هرکدام 5 میلیون تن در سال در حال بهره برداری است. در سال 1398 مدیران این مجموعه به دلیل نارضایتی از کیفیت پخت غذا، تصمیم گرفتند از روش های نوین پخت و ابزارهای مدرن پخت و پز استفاده کنند. از این رو شرکت پرشیا استیل کار مشاوره تخصصی در این خصوص را آغاز کرد. با استفاده از تجهیزات صنعتی جدید، نظیر فر کامبی بروج می توان روش های نوین پخت را با روش های سنتی و غوطه وری در روغن جایگزین کرد و روش های قدیمی پرهزینه و غیرسالم را از سیستم آشپزخانه حذف کرد. ظرفیت پخت آشپزخانه مجتمع فولاد سنگان حدود 1500 پرس غذا در روز است. برای این مجموعه دو دستگاه فر کامبی 10 طبقه خریداری شده است. یکی از دستگاه ها برای منوی دوم رستوران که شامل غذاهای رژیمی است، در نظر گرفته شده است. دستگاه دیگر برای برنامه پخت رستوران مدیران ارشد مجموعه مورد استفاده قرار می گیرد. فر بروج با وجود پخت ترکیبی (گردش هوای داغ و بخار به صورت همزمان) طبخ غذاها را به صورت کم روغن یا حتی بدون روغن امکان پذیر می کند. غذاهایی نظیر ماهی، شنیتسل، ناگت، انواع کوکو و کتلت، سیب زمینی خلالی و... که در روش سنتی با غوطه وری در روغن سرخ می شوند، در این دستگاه با مقدار کمی روغن آماده می شوند. برای تهیه غذاهای رژیمی و دورچین می توان از روش بخارپز استفاده کرد. سبزیجات مختلف مانند بروکلی، هویج، قارچ، کدو سبز، سیب زمینی، فلفل دلمه ای، لوبیا سبز و... در این دستگاه با حفظ رنگ، بافت، ظاهر و مواد مغذی بخارپز می شود. یکی از دغدغه های مهم مدیریت آشپزخانه، تامین ایمنی پرسنل است. در روش پخت سنتی، آشپز و کمک آشپز همواره در معرض سوختگی با روغن داغ یا آب جوش هستند. آشپزی که با فر بروج کار می کند، بر خلاف روش سنتی غوطه وری در روغن در معرض خطر پاشیدن روغن قرار نمی گیرد. بوی روغن سوخته در فضا پخش نمی شود، بنابراین سلامت پرسنل حفظ خواهد شد این دستگاه به صورت ارگونومیک طراحی شده است و هنگام کار با آن فشار و آسیب جسمی به اپراتور وارد نمی شود. برنامه پخت چند مرحله ای آشپز را از خارج کردن سینی ها از فر برای روش های مختلف پخت بی نیاز می کند.
4 ماه پیش در تاریخ 1403/02/19 منتشر شده است.
10 بـار بازدید شده
... بیشتر