طرز تهیه خورشت بامیه جاافتاده و‌ فوق العاده خوشمزه

آشپزی با مهتاب
آشپزی با مهتاب
0 بار بازدید - 2 ماه پیش - خورشت بامیه یکی از انواع
خورشت بامیه یکی از انواع غذاهای اصیل ایرانی است که از خورش های مجلسی استان های جنوبی کشور محسوب می شود. این خورش خوشمزه با دستورهای متنوعی تهیه می شود که در ویدیو به طور کامل توضیح داده شده است مواد لازم : گوشت خورشتی: ۵۰۰ گرم پیاز : ۱ عدد بزرگ سیر : ۳ حبه بامیه: ۳۰۰ گرم رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذاخوری چوب دارچین: ۲ تکه زنجبیل تازه : یک برش حلقه ای کوچک در صورت نبودن زنجبیل تازه میتونید سر قاشق چایخوری پودر زنجبیل استفاده کنید فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا : به میزان لازم و دلخواه نمک : به میزان لازم ممنونم که همراهم بودید . »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» #بامیه #خورش_بامیه_مجلسی #خورشت_بامیه #طرزتهیه_خورشت_بامیه #انواع_خورشت #انواع_خورش #آشپزی #خورشت_جاافتاده #راز_جاافتادن#خورشت #نکات_جا_افتادن_خورشت #آموزش_خورشت_بامیه #طرزتهیه #دستور_تهیه_خورش_بامیه #خورشت_بامیه #خورشت_بامیه_چیست #آشپزی_بامهتاب #خورشت_بامیه_آشپزی_بامهتاب #ناهار #غذا_چی_بپزم #ایده #ایده_آشپزی #خورشت_ایرانی
2 ماه پیش در تاریخ 1403/04/28 منتشر شده است.
0 بـار بازدید شده
... بیشتر