نان سنگک خوشمزه و راحت

zohreh_bakery
zohreh_bakery
117 بار بازدید - 2 سال پیش - آردنان (من آرد قوی استفاده
آردنان (من آرد قوی استفاده کردم) 400 گرم آرد گندم کامل 100 گرم مخمر 4 گرم نمک 10 گرم آب 500 گرم میتونید تماما از آرد فانتزی استفاده کنید یا از آرد نان سنگک کهدر این صورت 50 گرم از آب رسیپی کم کنید اگه نیاز داشت اضافه کنید. دمای فر برقی 215 درجه ،30 دقیقه قبل گرم کنید .مدت پخت 10 دقیقه فر گازی 20 درجه دما بالاتر باشه من کف سینی فویل کشیدم و سنگ ریختم ،روی سنگ روغن جداکننده بزنید که راحت نون جدا بشه. تو اینستاگرام نانهای متنوع دیگه ای هم هست. https://www.instagram.com/zohreh_bakery/ #نان_خانگی#نان_سنگک#نان_گرم
2 سال پیش در تاریخ 1401/01/26 منتشر شده است.
117 بـار بازدید شده
... بیشتر