طرز تهیه ترشی مشهدی با تمام نکات /ترشی آب گوجه

آشپزی با آرسام
آشپزی با آرسام
8.2 هزار بار بازدید - 9 ماه پیش - ترشی گوجه یا سالاد زمستانی
ترشی گوجه یا سالاد زمستانی یک چاشنی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که جایگزین مناسبی برای سالاد فصل می‌شود. مواد ترشی شباهت زیادی به ترشی کلم دارد البته از لحاظ ظاهری کاملاً متفاوت هستند. با مقدار موادی که در ویدئو گفته شده میتوان یه دبه دو و نیم کیلویی ترشی گذاشت. مواد لازم گوجه فرنگی یک کیلو گل کلم سیصد گرم خیار ۱۰۰ گرم هویج ۱۰۰ گرم کلم قرمز ۱۰۰ گرم کرفس ۱۰۰ گرم سیر ۶ حبه فلفل سبز تند ۳ عدد ترخون ، نعناع ، جعفری خشک(دلخواه )هر کدام یک قاشق مرباخوری سیاه دانه ، گلپر ، زردچوبه، تخم گشنیز یک قاشق چایخوری و نمک دریا یک قاشق غذاخوری سرکه نصف پیمانه اگر غذاساز داشتید می توانید ابتدا گوجه ها را پوره کنید یا اگه ندارید اونها رو رنده کنید و سپس برای ۲۰ دقیقه بگذارید تا بجوشد. همه مواد را از شب قبل خوب بشورید و به اندازه دلخواه ریز کنید و روی یک پارچه پهن کنید تا خشک شوند این کار از کپک زدن ترشی جلوگیری می کند. داخل یک ظرف بزرگ آب گوجه به همراه سرکه را ریخته و تمام مواد را داخلش می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم سپس ظرف های مورد نظر را که شسته و تمیز است را حاضر می کنیم و با ملاقه از مواد ترشی داخلش می ریزیم و در ظرف را خوب محکم می کنید تا هوا وارد ترشی نشود سپس ۱ روز در دمای محیط قرار دهید و سپس بمدت ۱۰ روز در یخچال قرار داده تا برسد. نکات کلیدی در تهیه ترشی آب گوجه مشهدی از قاشق فلزی برای هم زدن استفاده نکنید رنگ ترشی را خراب می کند. سعی کنید این ترشی را در ظرف شیشه کوچک تهیه کنید و هر کدام را که تمام کردید سراغ بعدی بروید زیرا وقتی در ترشی را باز می کنید هوا داخل ظرف رفته و باعث کپک می شود. اگر مواد را اضافه کردید و آب گوجه سفت بود از آب جوشیده سرد شده می توانید استفاده کنید. این رسپی اصلی این ترشی می باشد شما می توانید خیار یا سبزی ترشی نیز به دلخواه اضافه کنید. می توانید سیاه دانه یا گلپر نیز بنا به ذائقه خود اضافه کنید. در صورتی که قصد دارید این ترشی را به صورت فوری درست کنید، حدود ۳۰ دقیقه سبزیجات خرد شده را در مخلوط سرکه و گوجه فرنگی پوره شده بپزید و پس از خنک شدن در یخچال نگهداری کنید. البته در نظر داشته باشید که این ترشی را زود مصرف کنید.
9 ماه پیش در تاریخ 1402/07/17 منتشر شده است.
8,229 بـار بازدید شده
... بیشتر