طرز تهیه برگر مرغ تنوری. با سولاردام الجی

آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
3.1 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - برای درست کردن برگر مرغ
برای درست کردن برگر مرغ به اینها نیاز داریم سینه مرغ ۲شاخه پیازچه ادویه ها شامل : نمک ،فلفل ،پودر سیر ، پاپریکا، تخم گشنیز ۲ق غ ارد سوخاری ۲ عدد پیاز رنده شده و آب گرفته 1️ سینه مرغها رو به همراه ادویه ها چرخ کنید یا بریزید تو غذاساز یا اگر هیچکدوم رو‌ندارید مرغهارو یخ زده رنده کنید 2️ بعد پیاز رو که از قبل رنده کردیم و آبش رو گرفتیم به مرغ اضافه کرده 3️پیازچه ها‌رو هم‌ریز ریز خرد کنید و با مواد ترکیب کنید و ورز بدین 4️به کمک رینگ یا در ظرف ماست یا هر چیز مشابه ، برگر ها رو قالب بزنید و بین کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار بدین و چند ساعت بزارین فریزر تا سفت بشه 5️ دو طرف برگر ها رو کره ذوب شده بزنید و روی سه پایه بلند قرار بدین (یا تو تابه سرخ کنید) روش پخت در سولاردام : با پخت ترکیبی (اسپید کامبی) و کامبی شماره ۴ دمای ۲۰۰درجه و قدرت ۱۸۰ وات و زمان پخت ۱۰دقیقه برای هر طرف رو تنظیم کنید فراموش نکنید که برگر ها رو حتما زیر و رو کنید و از کره ذوب شده روی اونها بزنید و در آخر میتونید پنیر ورقه ای بزارید و یک دقیقه آخر با همان حالت بپزه ️نکته : زمان پخت برگر ها بر حسب سایز و ضخامت اونها ممکنه متغیر باشه پس نیاز به چک کردن مداوم داره تا خشک و خام نباشه
2 سال پیش در تاریخ 1401/02/31 منتشر شده است.
3,158 بـار بازدید شده
... بیشتر