آموزش کروسان خونگی با خمیر لایه ای عالی

rose.cake.67
rose.cake.67
537 بار بازدید - پارسال - با ساده ترین روش درست
با ساده ترین روش درست کردن خمیر میتونی یه نون کروسان خونگی لایه ای داشته باشی مواد لازم: ۱ عدد تخم مرغ ۱ ق غ سرخالی مایه خمیر ۱۲۰ گرم کره یا مارگارین ( ۲۰ گرم برای خمیر و ۱۰۰ گرم برای لایه ها ) ۳ ق غ شکر ۲و نیم پیمانه آرد ۳/۴ پیمانه شیر ولرم کمی نمک مقداری نشاسته ذرت برای بین لایه ها ۱ عدد زرده تخم و ۲ ق غ شیر برای رومال آرد میزانش نسبی هستش حتما کم کم و با احتیاط اضافه بشه برای من ۲۸۰ الی ۳۰۰ گرم مصرف شد خمیر رو بعد از اضافه کردن کره حتما ده تا پانزده دقیقه ورز بدین و به سطح کار بکوبید تا نرم و لطیف بشه همون طور که می بینید هنوز کمی خمیر چسبندگی داره ۲ ساعت خمیر رو در محیطی گرم استراحت بدین تا حجمش دو برابر بشه بعد از اینکه بین لایه ها کره و نشاسته زدید توی فریزر بذارید تا کره کاملآ خنک و سفت بشه برش های مثلثی بسته به سلیقه خودتون داره من ۱۶ برش زدم بین ۱۲ تا ۱۶ تا برش خوبه استراحت دوم رو حتما در حدی که حجم نون ها دوبرابر بشه انجام بدین دمای ۱۷۰ به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه برای فرهای برقی و توستر و دمای ۱۸۰ برای فر گازی و برای فر گازی حتما گریل بشه و سینی فر جابجا بشه تا یکدست طلایی بشه #کروسان_خونگی #کروسان #نان_کروسان #نان_کروسان_شکلاتی #کروسان_شکلاتی #کروسان_مغزدار #کروسان_فرانسوی #نان_صبحانه
پارسال در تاریخ 1402/05/23 منتشر شده است.
537 بـار بازدید شده
... بیشتر