خورش گوجه سبز و نخود / روژین تاک / آموزش آشپزی
57 بار بازدید -
2 سال پیش
-
مواد اولیه:
ران مرغ :
مواد اولیه:
ران مرغ : 1 عدد
پیاز متوسط خردشده : ۱ عدد
شوید خشک یا تازه : 100 گرم
گوجه سبز : 100 گرم
کنسرو نخود سبز : 100 گرم
روغن : به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه : به مقدار لازم
طرز تهیه:
در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز خردشده را داخل آن قرار دهید. بعد از آنکه نرم و طلایی شد، ران های مرغ را داخل تابه بریزید، حرارت را کم کنید و به تفت دادن ادامه دهید.
بعد از آنکه تکه های مرغ کمی تفت داده شدند، شوید خردشده را همراه با مقداری زردچوبه به مرغ و پیاز اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.
حدود ۳۰ دقیقه آخر پخت، گوجه سبزهای شسته شده را همراه با مقداری نمک و فلفل و نخود فرنگی اضافه کنید. به آرامی هم بزنید، حرارت را کم کنید و بگذارید خورش جا بیفتد و آماده شود.
خورش را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و همراه با برنج سرو کنید.
Instagram: https://instagram.com/rojin.co , https://instagram.com/rojinrecipe
Telegram: https://t.me/rojin_co
Apparat : https://www.aparat.com/Rojintaak
Website: www://rojintaak.com
_
#روژین_تاک
#روژین
#کنسروروژین
#محصولات_غذایی_روژین
#صنایع_غذایی_روژین
#رب_روژین
#سس_روژین
#تاریخ
#غذا
#غذای_ایرانی
#زندگی
#خورش
#آشپزی
2 سال پیش
در تاریخ 1401/11/03 منتشر شده
است.
57
بـار بازدید شده