طرز تهیه حلوای زعفرانی با ساده ترین روش تزیین#رمضان ۱۴۰۳

آشپز رنگی
آشپز رنگی
1.6 هزار بار بازدید - 6 ماه پیش - مواد لازم آرد الک شده
مواد لازم آرد الک شده ۲ پیمانه شکر۱ پیمانه آب ۱و نیم پیمانه زعفران دم کرده گلاب ۱/۴ پیمانه مخلوط روغن مایع و کره ۱ پیمانه پودر هل نوک ق غ ابتدا شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود و به آن پودر هل و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید و حرارت را خاموش کنید و گلاب را اضافه کنید تا عطر گلاب خارج نشود.شهد را کنار بگذارید تا خنک شود آرددرا داخل تابه بریزید و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه آن را تفت دهید حرارت کم باشد و مدام آرد را هم بزنید تا نسوزد آرد که تغییر رنگ داد از تابه خارج کنید و آن را داخل تابه الک کنید و بعد روغن و کره را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگه آرد را با روغن تفت دهید و بعد شهد خنک شده را کم کم اضافه کنید تا آرد گلوله نشود و با پشت قاشق هم بزنید تا خمیر جمع شود و تابه را به صورت گهواره تکان دهید و بعد حلوا را داغ در ظرف مورد نظر بریزید و با پشت قاشق سطح حلوا را صاف کنید و برای تزیین روی حلوا یک بطری نوشابه کوچک بردارید و با پشت بطری روی حلوا طرح گل بیندازید و با مروارید و پودر نارگیل روی حلوا را تزیین کنید. اگر حلوی شیرین تر دوست دارید میتونید ۱/۴ لیوان شکر به حلواتون اضافه کنید.
6 ماه پیش در تاریخ 1402/12/08 منتشر شده است.
1,690 بـار بازدید شده
... بیشتر