اموزش شیرینی نارگیلی
5.5 هزار بار بازدید -
3 سال پیش
-
اموزش شیرینی نارگیلی
عناصر
200
اموزش شیرینی نارگیلی
عناصر
200 گرم شکر
100 گرم پودر نارگیل
60 گرم روغن مایع
سه عدد سفیده تخم مرغ
طرز تهیه
شکر و پودر نارگیل را در مخلوط کن بریزید و نیمی از روغن و نیمی از سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید (اگر پودر نارگیل شما کوچک است نیازی به مخلوط کن ندارد) سپس آن را در تابه بریزید و روی تابه قرار دهید. شعله خیلی کم ده دقیقه مدام هم میزنیم تا شکر آب بشه ولی مواد داغ نباشن چون شیرینی ها سفت هستن نصف دیگه روغن و سفیده تخم مرغ رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا نرم و چسبنده بشه تا راحت بریزم سپس سینی را روی کاغذ روغنی قرار دهید و درب آن را ببندید، نوک انگشتان را کمی چرب کنید و روی شیرینی ها صاف کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 15 دقیقه قرار دهید. بعد از بیرون آوردن از فر، بگذارید کاملا خنک شوند.
3 سال پیش
در تاریخ 1400/10/18 منتشر شده
است.
5,515
بـار بازدید شده