آش دوغ با گوشت قلقلی

123پز
123پز
523 بار بازدید - 3 سال پیش - مواد لازم: دوغ با طعم
مواد لازم: دوغ با طعم پونه 3 لیوان تخم مرغ 1 عدد نخود 120 گرم گوشت چرخ کرده 150 گرم پیاز 1 عدد سبزی آش 150 گرم( شامل تره، گشنیز و برگ سیر و در صورت تمایل کمی شوید) برنج خام 2.3 پیمانه سیر رنده شده 1 قاشق مرباخوری نعنا داغ و سیر داغ به مقدار لازم نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا نخودی را که از شب قبل خیس کرده و چند بار هم آبش را عوض کردیم تا نفخش برود را می گذاریم بپزد. سپس دوغ را داخل قابلمه ریخته و تخم مرغ را در آن می شکنیم و شعله گاز را با حرارت ملایم روشن می کنیم. با همزن دستی، دوغ و تخم مرغ را هم می زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند. وقتی دوغ شروع به جوشیدن کرد، برنجی را که از شب قبل خیس کردیم به آن اضافه کرده و می گذاریم تا برنج داخل دوغ بپزد تا له شود. تا برنج می پزد، سبزی آش را درشت خرد می کنیم. وقتی برنج نرم شد سبزی را هم اضافه می کنیم. گوشت هایی که از قبل قلقلی کردیم هم به آش اضافه می کنیم. بهتر است گوشت های قلقلی را نیم ساعت قبل از ریختن در آش در یخچال بگذاریم تا در آش وا نروند و همینطور بهتر است کوچک درستشون کنیم. برای درست کردن مایه گوشت قلقلی هم کافی است پیاز را با سایز ریز رنده کنیم و بعد از گرفتن آب آن با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل ورز بدهیم تا مواد خوب به خورد هم بروند. بعد از ریختن گوشت های قلقلی، سیر رنده شده را هم اضافه می کنیم. در آخر نخود پخته و آبکش شده را هم در آش می ریزیم. می گذاریم تا آش برای حدود 1 ساعت بپزد و آش قوام بیاید و گوشت ها هم بپزند. سپس با نعنا داغ و سیر داغ تزیین کرده و سرو می کنیم
3 سال پیش در تاریخ 1400/05/31 منتشر شده است.
523 بـار بازدید شده
... بیشتر