عدس پلو با کشمش

فرآوری انگور رزان تاکستان
فرآوری انگور رزان تاکستان
22.3 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - 1 پیمانه برنج نصف پیمانه
1 پیمانه برنج نصف پیمانه عدس 1 عدد پیاز 200 گرم گوشت چرخ‌کرده 1 ق‌چ از نمک،فلفل،زردچوبه،زنجبیل،دارچین 2ق‌غ زعفران آب‌شده 1 ق‌غ کره آب شده 1فنجان کشمش 1 عدد پیاز بزرگ و خلالی _____________ محتوای این ویدیو شامل: - پیاز رو نگینی خرد و تفت بده تا سبک بشه،گوشت رو بهش اضافه کن و بذار تا رنگ گوشت تغییر کنه. 00:04 - ادویه‌هارو به گوشت اضافه و مخلوط کن. 00:10 - زعفران رو به مایع گوشتی اضافه کن و 1 دقیقه تفت بده و مواد گوشتی آمادست. 00:20 - برنج خیسونده شده رو در آب جوش بریز و بعد 3 دقیقه عدس خیسونده شده رو اضافه کن. وقتی لایه روی برنج باز شد و داخل برنج کال بود، آبکش کن. 00:23 - حالا لایه لایه برنج و مواد گوشتی رو بچین و بذار با حرارت ملایم بخار بالا بده. 00:35 به محض بخار دادن، کره آب شده رو بهش اضافه کن. 00:54 - کشمش رو نیم ساعت بخیسون و داخل 3 ق‌غ کره 3 دقیقه تفت بده. 00:57 - برای پیاز چیپسی، پیاز رو خلال‌های نازک کن و داخل آبجوش 5 دقیقه بجوشون و بعد آبکش کن و بعدشم روی دستمال پهن کن تا آب اضافش کشیده بشه. بهش زردچوبه بزن و داخل روغن داغ با حجم کم سرخ کن که به هم نچسبه. روس دستمال پهنش کن که روغن اضافش کشیده بشه. 01:09 * نوش جان * برای خرید کشمش پلویی میتونید به سایت رزان مراجعه کنید: https://razaantaak.ir/
3 سال پیش در تاریخ 1400/09/21 منتشر شده است.
22,331 بـار بازدید شده
... بیشتر