حسابداری سرمایه (مدیریت آشپزخانه و فست فود6)-خاتم توس

خاتم توس
خاتم توس
302 بار بازدید - 10 سال پیش - نرم افزار آشپزخانه /رستوران و
نرم افزار آشپزخانه /رستوران و فست فود تعاریف شامل: 1.1 امکانات تعریف مشتری 1.2 امکانات تعریف لیست غذاها 1.3 تعاریف مربوط به پیکهای موتوری 1.4 زیر سیستم انبار و انبار گردانی 1.4.1 لیست کالاها و مواد خام مصرفی قابل تعریف باشد. 1.4.2 موجودی تعدادی در هر لحظه 1.4.3 با استفاده از فرمول بندی ترکیبی برای هر غذا موجودی انبار برای تعداد سفارشات روزانه کنترل شود 1.4.4 امکان ثبت رسید و حواله انبار مهیا باشد.
10 سال پیش در تاریخ 1393/09/25 منتشر شده است.
302 بـار بازدید شده
... بیشتر