عسل هر چقدر بمونه کیفیتش بیشتر میشه؟

balkan.ir
balkan.ir
20 بار بازدید - 3 سال پیش - اگر چه در طی انبار
اگر چه در طی انبار داری ساکاروز عسل میاد پایین ولی به این معنی نیست که کیفیت عسل بهتر میشه. در اثر فعالیت آنزیم اینورتازی که در عسل وجود داره قند ساکاروز به قندهای فروکتوز و گلوکوز تبدیل میشه و ساکاروز میاد پایین. باید بدونیم که ساکاروز به تنهایی معیار درستی برای تشخیص طبیعی بودن عسل نیست. آرال بال ¦ شهد شیرین طبیعت فروش آنلاین و ارسال انواع عسل طبیعی و ژل رویال به سراسر کشور با ضمانت برگشت کالا جهت سفارش از طریق دایرکت یا شماره تماس با ما در ارتباط باشید 09141505131 09120752606 aralbal.i
3 سال پیش در تاریخ 1400/06/30 منتشر شده است.
20 بـار بازدید شده
... بیشتر