طرز تهیه کمپوت گیلاس خونگی بسیار خوشمزه و عالی

Ashpazmozhi
Ashpazmozhi
73.6 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - سلام سلام رفقای خیلی خوبم
سلام سلام رفقای خیلی خوبم الان که فصل گیلاس هست لازم هست که کمپوتشو درست کنیم یعنی هم خوشمزهست و‌هم راحت درست میشه #کمپوت_گیلاس طرز تهیه گیلاس سالم و تازه و درشت: ۱ کیلوگرم آب: ۱ لیتر (۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار) شکر: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار   مرحله اول؛ درست کردن محلول آب و شکر   در طرز تهیه کمپوت گیلاس خانگی باید از گیلاس‌های تازه، درشت و شیرین بدون له شدگی یا کرم‌زدگی استفاده کنید. گیلاس‌ها را بشورید و در آبکش بریزید تا خشک شوند.     در این فاصله آب و شکر را با هم مخلوط کنید و اجازه دهید روی شعله ملایم گاز شکر در آب حل شود اما قوام پیدا نکند و غلیظ نشود. همین که چند جوش زد کافی است و گاز را خاموش کنید. اجازه دهید محلول آب و شکر سرد شود.   حالا گیلاس‌ها را داخل یک یا دو شیشه بریزیدو روی گیلاس‌ها شربتی آب و شکری که درست کرده بودید را بریزید. آب و شکر باید کاملا روی گیلاس‌ها را بپوشاند و و لب به لب شود.   حالا درب شیشه‌ها را محکم ببندید و در یک قابلمه بزرگ بگذارید. در قابلمه آب سرد بریزید. آب سرد باید ۲/۳ ارتفاع شیشه‌ها باشد. قابلمه را روی حرارت گاز بگذارید و اجازه دهید آب به دمای جوش برسید. از اولین لحظه‌ای که آب جوش آمد ۱۵ دقیقه آب را روی حرارت نگه دارید تا بجوشد. سپس شعله گاز را خاموش کنید و صبر کنید تا آب از داغی بیفته   حالا شیشه‌های کمپوت را در آب بیرون بیاورید و وارونه کنید. به این روش متوجه می‌شوید که از لابه لای شیشه حباب بیرون می‌زند یا نه. اگر حباب بیرون نزد و هوا پس نداد کمپوت را می‌توانید چند ماه در کابینت یا یخچال نگهداری کنید. اگر کمپوت هوا پس داد در یخچال بگذارید و ظرف چند روز مصرف کنید.  رفقای خوبم حتمابه پیج اینستا و کانال یوتیوبم سر بزنید که دور هم حسابی بهمون خوش بگذره YouTube: آشپزی با مژی Instagram:@ashpazi_mozhi72
3 سال پیش در تاریخ 1400/05/04 منتشر شده است.
73,678 بـار بازدید شده
... بیشتر