آموزش همبرگر اصل آمریکایی و سس مخصوص با بهنام رستمی
7 هزار بار بازدید -
7 ماه پیش
-
اسمش برگر یکی از انواع
اسمش برگر یکی از انواع همبرگرهای قدیمی و اصیل آمریکاست که شکل ظاهری اون مثل همبرگر اصل آمریکایی صاف و یکدست نیست و در کنار سس مخصوص و پیاز کاراملی که امروز بهتون آموزش دادم فوق العاده خوشمزه میشه.
فقط امیدوارم وسط این گرونی ها که داره کمر همهمون رو میشکونه، سفره ی هیچکس خالی نباشه و کسی شرمنده ی خودش و خونوادهش نشه.
مقدار مواد لازم اسمش برگر:
گوشت راسته گوساله همراه با چربی های دورش: ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه تازه سابیده شده: به مقدار دلخواه
پیاز درشت: یک عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
سرکه بالزامیک: ۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم سس:
خیارشور: ۴ عدد
پیاز: یک چهارم پیاز متوسط
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
سس کچاپ تند: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به مقدار دلخواه
شوید: نصف قاشق غذاخوری
پنیر چدار ورقه ای در صورت دلخواه.
همونطور که گفتم میتونین همبرگر ها رو بعد از اضافه کردن نمک و فلفل سیاه تازه سابیده شده، توی فریزر نگهداری کنین و هروقت دوست داشتین گریلش کنین.
مقدار پخت برگر به خودتون بستگی داره ولی سعی کنین کمی برگر آبدارتری رو از روی حرارت بردارین.
امیدوارم این آموزش همبرگر اصل آمریکایی و سس مخصوصی که بهتون یاد دادم براتون مفید باشه و درستش کنین و از این آشپزی لذت ببرید.
7 ماه پیش
در تاریخ 1402/12/14 منتشر شده
است.
7,012
بـار بازدید شده