طرز تهیه نان جزغاله سنتی با فوت و فن درست کردن خمیر نان

آشپزی با بهنام رستمی
آشپزی با بهنام رستمی
17.3 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - نان جزغاله یکی از قدیمی
نان جزغاله یکی از قدیمی ترین نون های سنتی ایران محسوب میشه که در زمان های قدیم وقتی دنبه رو آب میکردن و روغنش رو میگرفتن، با جزغاله هایی که باقی میمونده یه نون چرب و چیلی و خوشمزه درست میکردن که همه عاشقش بودن. توی آموزش امروز من نون جزغاله رو به روشی متفاوت با روش اصلیش براتون درست کردم، چون روش سنتی تهیه نان جزغاله اینه که بعد از درست کردن خمیر نان، جزغاله ها رو میریزن قاطی خمیر و ورزش میدن و بعد با وردنه خمیر رو باز میکنن و اون رو توی تنور یا فر میپزن، ولی من نان سنتی رو به صورت شکم پر درست کردم تا ظاهر بهتری داشته باشه و با رومال نون حالت خیلی جذاب تری بهش دادم و شبیه به نون فانتزی درش آوردم. آموزش درست کردن این خمیر رو حتما یاد بگیرید چون خیلی به دردتون میخوره و واقعا خوشمزه ست. حتی اگه جزغاله دوست ندارین هم میتونین با هر چیزی که دوست دارین داخل نون رو پر کنین، از گوشت چرخکرده تا مرغ رشته رشته شده، این نون با هر موادی که پر بشه فوق العاده خوشمزه ست.
3 سال پیش در تاریخ 1400/07/18 منتشر شده است.
17,392 بـار بازدید شده
... بیشتر