طرز تهیه اکبر جوجه فوق‌العاده خوشمزه به سبک رستوران های شمال مرحله به مرحله

آشپزی باباطاهر
آشپزی باباطاهر
878 بار بازدید - 4 روز پیش - سلام به کانال آشپزی باباطاهر
سلام به کانال آشپزی باباطاهر خوش آمدید ------------------------------------------------------------------- اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات میتوان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود. -------------------------------------------------------------------------------- مواد لازم جوجه ۱عدد متوسط کره ۲عدد ۲۵۰گرم رب انار ۲۵۰گرم گردو ۱۰۰گرم روغن سرخ کردنی ۲لیوان نمک به مقدار نیاز -------------------------------------------------------------------------- مقدمه ۰۰:۰۰ تیکه کردن مرغ ۰۰:۱۷ جوجه رو در آب نمک می‌گذاریم به مدت۲۴ساعت ۰۱:۲۴ بعد از۲۴ساعت از یخچال بیرون می‌آوریم ۰۲:۱۲ اضافه گردن مرغ را جدا میکنیم ۰۲:۲۲ دو لیوان روغن داخل تابه میریزیم ۰۲:۵۵ جوجه رو داخل تابه قرار میدهیم ۰۲:۵۷ حاضر کردن سس جوجه ۰۳:۳۰ گردو رو آسیاب میکنیم ۰۳:۳۱ رب انار رو اضافه میکنیم ۰۴:۲۳ کره آب شده رو اضافه میکنیم ۰۴:۴۸ کره رو به سس اضافه میکنیم ۰۴:۵۸ سس مخصوص اکبر جوجه حاضره ۰۵:۳۴ هر دو طرف جوجه رو کامل سرخ میکنیم ۰۵:۴۶ کره رو به جوجه اضافه میکنیم ۰۷:۳۶ در تابه رو به مدت یک ساعت و نیم می‌بندیم ۰۸:۱۱ اکبر جوجه بعد یک ساعت و نیم حاضره ۰۸:۲۶ اکبر جوجه درجه یک حاضره ۰۹:۰۳ خدانگهدار ۰۹:۳۲ ---------------------------------------
4 روز پیش در تاریخ 1403/07/02 منتشر شده است.
878 بـار بازدید شده
... بیشتر