طرز تهیه اکبر جوجه فوقالعاده خوشمزه به سبک رستوران های شمال مرحله به مرحله
878 بار بازدید -
4 روز پیش
-
سلام به کانال آشپزی باباطاهر
سلام به کانال آشپزی باباطاهر خوش آمدید
-------------------------------------------------------------------
اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات میتوان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود.
--------------------------------------------------------------------------------
مواد لازم
جوجه ۱عدد متوسط
کره ۲عدد ۲۵۰گرم
رب انار ۲۵۰گرم
گردو ۱۰۰گرم
روغن سرخ کردنی ۲لیوان
نمک به مقدار نیاز
--------------------------------------------------------------------------
مقدمه ۰۰:۰۰
تیکه کردن مرغ ۰۰:۱۷
جوجه رو در آب نمک میگذاریم به مدت۲۴ساعت ۰۱:۲۴
بعد از۲۴ساعت از یخچال بیرون میآوریم ۰۲:۱۲
اضافه گردن مرغ را جدا میکنیم ۰۲:۲۲
دو لیوان روغن داخل تابه میریزیم ۰۲:۵۵
جوجه رو داخل تابه قرار میدهیم ۰۲:۵۷
حاضر کردن سس جوجه ۰۳:۳۰
گردو رو آسیاب میکنیم ۰۳:۳۱
رب انار رو اضافه میکنیم ۰۴:۲۳
کره آب شده رو اضافه میکنیم ۰۴:۴۸
کره رو به سس اضافه میکنیم ۰۴:۵۸
سس مخصوص اکبر جوجه حاضره ۰۵:۳۴
هر دو طرف جوجه رو کامل سرخ میکنیم ۰۵:۴۶
کره رو به جوجه اضافه میکنیم ۰۷:۳۶
در تابه رو به مدت یک ساعت و نیم میبندیم ۰۸:۱۱
اکبر جوجه بعد یک ساعت و نیم حاضره ۰۸:۲۶
اکبر جوجه درجه یک حاضره ۰۹:۰۳
خدانگهدار ۰۹:۳۲
---------------------------------------
4 روز پیش
در تاریخ 1403/07/02 منتشر شده
است.
878
بـار بازدید شده