گوبولی مرغ: سفری به طعم و عطر جنوب ایران
82 بار بازدید -
3 ماه پیش
-
گوبولی مرغ، گوهر آشپزی بندر
گوبولی مرغ، گوهر آشپزی بندر لنگه، با برنج عطرآگین، مرغ نگینی و ادویههای جادویی، طعمی بینظیر را به شما هدیه میدهد. این غذای سنتی که در عروسیها و مراسم خاص سرو میشود، به راحتی در خانه قابل پخت است و میتواند زینتبخش سفرههای شما باشد.
برای طعم بهتر، میتوانید از زعفران دمکرده در پخت برنج استفاده کنید.
میتوانید از کشمش پلویی یا کشمش طلایی به دلخواه استفاده کنید.
گوبولی مرغ را میتوانید با نان، ماست و ترشی سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه گبولی مرغ جنوبی:
چهار تکه ران مرغ
یک عدد پیاز
ادویه های مرغ:
دوتا برگ بو
یه تیکه چوب دارچین
نصف قاشق چایخوری زردچوبه،
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه،
دوتا دونه هل ،
یک قاشق چایخوری نمک
و نصف قاشق چایخوری زیره
برای پلو:
یک عدد پیاز خلالی نازک خرد شده
۳ پیمانه برنج
نمک و زردچوبه ، پودر کاری و زیره از هر کدوم نصف قاشق چایخوری
یک عدد سیب زمینی (برای سرخ کردن)
برای مواد حشو:
دو عدد پیاز
نمک و فلفل و زردچوبه و برگ بو و چوب دارچین و هل و زیره
یک پیمانه نخود خیس خورده
سیب زمینیها را خلالی خرد کنید و در روغن سرخ کنید.
برنج را خیس کنید و با آب و نمک بپزید.
در قابلمهای جداگانه، نخود، کشمش و زعفران را با مقداری آب دم کنید.
پس از پخت برنج، آن را با مرغ، سیب زمینی، نخود و کشمش مخلوط کنید.
گوبولی مرغ را روی حرارت ملایم دم کنید تا عطر و طعم مواد به خورد هم برود
3 ماه پیش
در تاریخ 1403/04/08 منتشر شده
است.
82
بـار بازدید شده