طرز تهیه کمپوت انبه / با ماندگاری بالا و خوشمزه / (کپشن مهم )

آشپزی با مهتاب
آشپزی با مهتاب
308 بار بازدید - 2 ماه پیش - کپوت انبه یک دسر لذیذ
کپوت انبه یک دسر لذیذ برای همه ی فصول می باشد که طعمی بی نظیر و عالی دارد و حتما یکبار امتحان کنید تا از طعم آن لذت ببرید. (( چند نکته :)) مهمممم شیشه هایی که برای کمپوت انبه در نظر گرفتید به دقت بشویید و سپس اجازه دهید شیشه ها به طور کامل خشک شوند. از سفت بودن درب شیشه ها مطمئن شوید ، این کار مانع ورود هوا به داخل شیشه ها میشود و به حفظ کیفیت و طعم کمپوت شما کمک میکند . کمپوت های اماده شده کاملا سرد شوند بعد در یخچال قرار دهید. حتما شیشه ها تمیز و بدون بو باشند و از شیشه های ترشی استفاده نکنید مگر اینکه خوب شسته باشید. شیشه ها را بعد از شستن بگذارید داخل دمای محیط تا هیچ رطوبتی داخل آن نباشد. اگر رطوبت داشته باشند کمپوت شما کپک میزند شربت را که روی کمپوت می ریزد حتما تا لبه پر شده باشد. مرحله ۲۰ دقیقه جوشاندن بسیار مهم می باشد تا شیشه وکیوم شود . ممنونم که همراه من بودید . »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» #کمپوت_انبه #انبه #نگهداری_طولانی_مدت_انبه #چگونه_انبه_را_به_مدت_طولانی_نگهداریم #طرزتهیه_کمپوت_انبه #آشپزی_با_مهتاب #کمپوت_انبه_آشپزی_بامهتاب #آموزش_کمپوت #انواع_کمپوت #ترفند_خانه_داری #کمپوت_انبه_خانگی #دسر_انبه #طرزتهیه_دسر #انواع_دسر_با_انبه #انواع_دسر #دسر_انبه_برای_مهمانی #کمپوت_میوه #انواع_کمپوت_میوه
2 ماه پیش در تاریخ 1403/04/18 منتشر شده است.
308 بـار بازدید شده
... بیشتر