راز باقالی سبز و تازه به مدت طولانی
194 بار بازدید -
4 ماه پیش
-
بلانچ کردن باقالی
ابتدا آب
بلانچ کردن باقالی
ابتدا آب رو میزاریم جوش بیاد بعد نمک رو بهش اضافه میکنیم حالا باقالی سبز پاک شده رو اضافه کرده و ۵ دقیقه میجوشانیم بلافاصله داخل آب یخ میریزیم و ده دقیقه صبر میکنیم حالا سر باقالی را برش میزنیم و با فشار دست خارج میکنیم در ظرف در بسته داخل فریزر به مدت طولانی نگهداری میکنیم
4 ماه پیش
در تاریخ 1403/03/23 منتشر شده
است.
194
بـار بازدید شده