راز باقالی سبز و تازه به مدت طولانی

آشپزی با فاطمه بانو
آشپزی با فاطمه بانو
194 بار بازدید - 4 ماه پیش - بلانچ کردن باقالی ابتدا آب
بلانچ کردن باقالی ابتدا آب رو میزاریم جوش بیاد بعد نمک رو بهش اضافه میکنیم حالا باقالی سبز پاک شده رو اضافه کرده و ۵ دقیقه میجوشانیم بلافاصله داخل آب یخ میریزیم و ده دقیقه صبر میکنیم حالا سر باقالی را برش میزنیم و با فشار دست خارج میکنیم در ظرف در بسته داخل فریزر به مدت طولانی نگهداری میکنیم
4 ماه پیش در تاریخ 1403/03/23 منتشر شده است.
194 بـار بازدید شده
... بیشتر