رب_آلو_ایرانی_اصل

ano_food
ano_food
190 بار بازدید - 3 سال پیش - رب خونگی رب آلو سلام
رب خونگی رب آلو سلام خوشگلا با کلی آموزش خوشمزه اومدم خدمتتون الان فصل آلوه میتونید رب ترش وخوشمزه آلو رو توی خونه هاتون درست کنید فرقی نداره آلو زرد باشه ویا آلو قرمز با هردوش میتونید درست کنید فقط آلوی زرد در نهایت رنگی رو به قهوه ای میگیره و آلوی قرمز ربش قرمز میشه. میتونید هسته شم بیرون نیارید و در نهایت از آبکش رد کنید و به روش سنتی چنگ بزنیدولی خب با این روش راحت تره و کل آلوهاتون استفاده میشه و هدر نمیره. خب ابتدا آلوها رو بشورید و هسته هاشو خرج کنید و بریزید توی یه قابلمه بزرگ. خیلی کم در حدی که آلوها ته نگیره آب بریزید و بذارید رو حرارت تا آب بندازن و نرم بشن. سپس حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید خنک بشه سپس داخل دستگاه میکسر بریزید و خوب میکس کنید تا یکدست بشه. دوباره منتقل کنید به قابلمه بزرگ و بذارید رو حرارت با شعله پایین و مدام بهش سر بزنید و هم بزنید تا ته نگیره مواظب باشید ته نگیره وگرنه ربتون تلخ میشه رب که داره غلیظ میشه نمک بزنید هم باعث میشه رب خوشمزه تر بشه و هم کپک نزنه. غلیظ که شد حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید تا خنک بشه سپس رب رو بریزید تو شیشه در دار و بزارید یخچال برای ماندگاری طولانی تر فریزیر بزارید. اگه دیدید هنگام پخت رب ته گرفته فوری منتقل کنید به قابلمه دیگه وقتی رب غلیظ شد نمک بزنید مرحله اول بزنید رب تیره میشه اگه رب به اندازه کافی غلیظ نشه زود کپک میزنه این رب برای انواع خورشت به جای آبغوره واب لیمو ازش استفاده میشه و مزه ی بینظیری به غذاهاتون میده. رب گوجه فرنگی برای رنگ دهی به غذا ازش استفاده میشه ولی رب آلو برای ترش شدن غذا ازش استفاده میشه به غذاتون هم لعاب میده نوش جان @ano_food #رب_آلوچه#رب_آلو_آنو_فوود#رب#آشپزی#آشپزی_ایرانی#دسر#دسر_مدرن#کیک_شکلاتی#غذا#مارشملو#پف_پفی
3 سال پیش در تاریخ 1400/11/28 منتشر شده است.
190 بـار بازدید شده
... بیشتر