طرز تهیه کیک پودینگ کاراملی

لرنیو
لرنیو
43 بار بازدید - 6 ماه پیش - مواد مورد نیاز: برای کارامل
مواد مورد نیاز: برای کارامل شکر 80 گرم 1 قاشق غذاخوری آب 1 قاشق غذاخوری آب داغ ********* برای فلن شکر 110 گرم 260 گرم شیر تبخیر شده 2 تخم مرغ (متر) 2 زرده تخم مرغ (متر) ************ برای کیک 70 گرم آرد کیک قدرت پخت 1 قاشق چایخوری 20 گرم پودر یام بنفش 3 تخم مرغ (متر) 50 گرم شکر 1/4 قاشق چایخوری نمک 40 گرم روغن نباتی شیر 90 گرم ماهیتابه برای 7x11 اینچ، 9x9 اینچ در دمای 170 درجه به مدت 55-60 دقیقه بپزید
6 ماه پیش در تاریخ 1402/12/16 منتشر شده است.
43 بـار بازدید شده
... بیشتر