طرز تهیه کیک پودینگ کاراملی
43 بار بازدید -
6 ماه پیش
-
مواد مورد نیاز:
برای کارامل
مواد مورد نیاز:
برای کارامل
شکر 80 گرم
1 قاشق غذاخوری آب
1 قاشق غذاخوری آب داغ
*********
برای فلن
شکر 110 گرم
260 گرم شیر تبخیر شده
2 تخم مرغ (متر)
2 زرده تخم مرغ (متر)
************
برای کیک
70 گرم آرد کیک
قدرت پخت 1 قاشق چایخوری
20 گرم پودر یام بنفش
3 تخم مرغ (متر)
50 گرم شکر
1/4 قاشق چایخوری نمک
40 گرم روغن نباتی
شیر 90 گرم
ماهیتابه برای 7x11 اینچ، 9x9 اینچ
در دمای 170 درجه به مدت 55-60 دقیقه بپزید
6 ماه پیش
در تاریخ 1402/12/16 منتشر شده
است.
43
بـار بازدید شده