طرز تهیه غذای محلی « توله یا پنیرک » استان کهگیلویه و بویراحمد
388 بار بازدید -
4 ماه پیش
-
« توله یا پنیرک »
« توله یا پنیرک » غذای محلی استان کهگیلویه و بویراحمد است که از گیاهی خودرو در طبیعت ساخته می شود. این گیاه با سیر و پیاز تفت داده می شود و همراه با نان بلوط و ماست محلی میل می شود.
وبسایت رسمی قصه رنگ توپ :
https://koodakroosta.ir
اینستاگرام اسماعیل آذری نژاد :
https://instagram.com/esmaeel_azari
اینستاگرام قصه رنگ توپ :
https://instagram.com/koodakroosta.ir
تلگرام قصه رنگ توپ :
https://t.me/qesekodak
#غذا #غذای_محلی #قصه_رنگ_توپ #ایران #دهدشت #کهگیلویه_بویر_احمد #اسماعیل_آذری_نژاد #خانه_بلوط #بلوط
4 ماه پیش
در تاریخ 1402/12/02 منتشر شده
است.
388
بـار بازدید شده