طرز تهیه غذای محلی « توله یا پنیرک » استان کهگیلویه و بویراحمد

قصه رنگ توپ
قصه رنگ توپ
388 بار بازدید - 4 ماه پیش - « توله یا پنیرک »
« توله یا پنیرک » غذای محلی استان کهگیلویه و بویراحمد است که از گیاهی خودرو در طبیعت ساخته می شود. این گیاه با سیر و پیاز تفت داده می شود و همراه با نان بلوط و ماست محلی میل می شود. وبسایت رسمی قصه رنگ توپ : https://koodakroosta.ir اینستاگرام اسماعیل آذری نژاد : https://instagram.com/esmaeel_azari اینستاگرام قصه رنگ توپ : https://instagram.com/koodakroosta.ir تلگرام قصه رنگ توپ : https://t.me/qesekodak #غذا #غذای_محلی #قصه_رنگ_توپ #ایران #دهدشت #کهگیلویه_بویر_احمد #اسماعیل_آذری_نژاد #خانه_بلوط #بلوط
4 ماه پیش در تاریخ 1402/12/02 منتشر شده است.
388 بـار بازدید شده
... بیشتر