چای تمام برگ Whole Leaf

lo.artisan
lo.artisan
42 بار بازدید - 3 سال پیش - در کشور ایران چایسازی به
در کشور ایران چایسازی به گونه ای است که چای های شکسته با نام های زرین ، ممتاز ، قلم و همچنین خاک چای هایی با نام باروتی تولید می شود . تمامی انواع چای تولیدی ایران بخاطر برداشت صنعتی جزئی از چای های شکسته محسوب می شوند . این در حالی است که چایسازی در ایران به صورت دستچین و دستساز حدود 100 سال پیش شروع شده و تولیدات سنتی ایرانی قالبا تمام برگ با درجه Pekoe بوده اند . چای لُ با در نظر گرفتن این پتانسیل در کشور و وجود باغات و شرایط مناسب کشاورزی در شمال ایران در این سالها تولیدات تمام برگ و دستچین خود را به صورت کارگاهی تولید و عرضه نموده است .درجه کیفی چای های تمام برگ هزار و چهارهزار قالبا از برگ های Pekoe می باشد .همچنین این چای پس از تولید نیاز به غربالگری ندارد و تنها در انتهای خط تولید کارگاهی به صورت دستی بعضی برگهای مسن که در روند تولید به خوبی اکسیده نشده اند جداسازی می شوند. نتیجه چایی یکدست از اکسیده شدن جوانترین و با کیفیت ترین برگ های باغات گیلان است .
3 سال پیش در تاریخ 1400/05/04 منتشر شده است.
42 بـار بازدید شده
... بیشتر