تاحالا لقمه کباب خوردی؟ (سیدخندان)

Tasty_plus
Tasty_plus
5.5 هزار بار بازدید - 5 سال پیش - ((امیر انفجار )) اینجا مدلش
((امیر انفجار )) اینجا مدلش اینجوریه که میان کباب کوبیده و جوجه کباب رو داخل گوجه ایی که له شده است میخوابونن و بعد روش کره میریزن و آخرم یه مقدار نونُ گوجه ایی میکنن و بعد با کباب و پیاز جعفری لقمه میگیرن. لقمه هاشون هم تک سیخ کباب کوبیده داشت و هم یه کوبیده یه جوجه باهم.و هم جوجه ی خالی.من خودم لقمه ی ترکیب جوجه و کوبیده و همینطور لقمه ی دوسیخ کوبیده رو بیشتر دوست داشتم.کیفیت گوشت کوبیده اش هم واقعا خوب بود و ترکیبش با آب گوجه رو دوست داشتم. آدرس: شریعتی،پائین تر از پل سیدخندان.
5 سال پیش در تاریخ 1398/09/16 منتشر شده است.
5,562 بـار بازدید شده
... بیشتر