طرز تهیه بادمجان شکم پر (شکم پاره) با روشی بسیار لذیذ و خوشمزه

دیدیش؟
دیدیش؟
26.6 هزار بار بازدید - 5 سال پیش - مواد لازم: بادمجان تپل ۲
مواد لازم: بادمجان تپل ۲ عدد پیاز نگینی شده ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم سیر رنده شده ۱/۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری گشنیز و یا جعفری خرد شده ۱ پیمانه پودر زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری مواد لازم برای سس: رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری پیاز نگینی شده ۱ عدد سیر رنده شده ۱/۲ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی رنده شده ۱ پیمانه پودر زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
5 سال پیش در تاریخ 1398/04/30 منتشر شده است.
26,615 بـار بازدید شده
... بیشتر