طرز تهیه کیک برنجی کرم ماست توت فرنگی :: Homemade Mochi Recipe

Mrs.ChefFariba (رسپی های ژاپنی)
Mrs.ChefFariba (رسپی های ژاپنی)
296 بار بازدید - پارسال - *** لطفا توجه داشته باشید
*** لطفا توجه داشته باشید که من سوالات مورد انتظار را به عنوان نکته یادداشت کرده ام. اگر سوالی بود میتونید داخل کامنت ها بپرسید من کیک برنجی با طعم توت فرنگی درست کردم. دستور پخت و مواد اولیه ساده است و واقعا خوشمزه است. این روزها کیک های برنجی بسیار محبوب در کره هستند. *** توزین به صورت ترازو (گرم)، قاشق برنج (قاشق غذاخوری)، توزین قاشق چایخوری (قاشق چایخوری) است. [10 چیز] مواد لازم -200 گرم آرد برنج چسبناک -240 میلی لیتر شیر توت فرنگی -40 گرم شکر -2 گرم نمک خامه ماست -70 گرم خامه فرم گرفته -80 گرم ماست یونانی شیرین (ماست ساده شیرین موجود است) -3 قاشق مرباخوری توت فرنگی برای جلوگیری از چسبیدن به دست هنگام ورز دادن می توانید از -پودر نشاسته (هر نوع) و -روغن پخت و پز (می توان از پودر نشاسته استفاده کرد) نکته -کیک برنجی را در یخچال نگهداری کنید. -کیک برنج را به مدت 30 دقیقه پس از سرد شدن میل کنید.
پارسال در تاریخ 1402/02/19 منتشر شده است.
296 بـار بازدید شده
... بیشتر