سـانـدویـچ گـوشـت. روش خوشبو و مزه دارکردن گوشت ساندویچی با سس گوجه |Sandwich

❤️یا ثارالله❤️
❤️یا ثارالله❤️
314 بار بازدید - 7 سال پیش - ساندویچ گوشت: روش آماده کردن
ساندویچ گوشت: روش آماده کردن گوشت برای ساندویچ با مزه های گوناگون که گوشت را پرمزه و خوشبو میکند. گوشت مزه دارشده را روی ته چینی از پیاز؛ سیر؛ آویشن و فلفل قرار داده و سپس آنرا تنوری میکنیم. از ته چین گوشت در پایان سس گوشت خوشمزه و خوشرنگی بدست میآوریم که گوشت را با آن می آمیزیم ودرساندویچ وارد میکنیم. آماده کردن سس گوجه فرنگی را در ویدئوی جداگانه میتوانید ببینید که برای آبدارکردن گوشت بکار برده شده است.
7 سال پیش در تاریخ 1396/12/15 منتشر شده است.
314 بـار بازدید شده
... بیشتر