آموزش پخت نان در طبیعت
406 بار بازدید -
2 سال پیش
-
اگر میخوای کمپ چند روزه
اگر میخوای کمپ چند روزه کنی و نون کهنه نخوری پس بهتره همراه خودتون آرد ببرید .
آرد را با کمی آب و نمک آنقدر ورز بدین تا خمیر دیگه به ظرف نچسبه و وقتی خمیر را میکشی کش بیاد و پاره نشه ..این نشانه ها رو دیدی خمیر آماده هست .
اگر عجله نداشتی بزار ۶ ساعت خمیر یه گوشه استراحت کنه ولی نه اگر عجله داشتی ۱۰ دقیقه هم کفایت میکنه .
بعدش خمیر را به اندازه ظرف پختت جدا کن و رو یه سطح صاف یکم ارد بپاش بعد شروع کن به پهن کردن . ظرفت که داغ شد خمیر پهن شده را بزار داخلش . حواست باشه نسوزه چون زیر ۳۰ ثانیه میپزه .
با لایک و کامنت ما را حمایت کنید .
2 سال پیش
در تاریخ 1401/02/30 منتشر شده
است.
406
بـار بازدید شده