خط تولید بیسکویت ویفر
714 بار بازدید -
3 سال پیش
-
خط تولید بیسکویت ویفر:
یسکویت
خط تولید بیسکویت ویفر:
یسکویت ویفر محصولی شامل دو بخش اصلی نان مخصوص ویفر و کرم است که بصورت ساندویچی یا لایه لایه برروی هم قرار گرفته تشکیل می گردد. خمیر در فر مخصوص پخت ویفر با تعداد قالب های استاندارد ۳۲, ۴۵, ۵۱، ۶۵ و ۹۰ عدد قالب بصورت مایع برروی سطح پایینی تزریق گردیده و پس از بسته شدن هر قالب وارد بخش پخت می گردد. هر یک از نان ها به بخش دستگاه کرم مال وارد شده و باکمک غلطک مخصوص آن با کرم کاملا پوشانده شده و هر نان با نان بعدی خود بصورت ساندویچی متصل و یک به اصطلاح کتاب چند لایه ویفر تشکیل میدهد. این کتاب سپس وارد بخش یخچال مخصوص ویفر گردیده و پس از سفت شدن کرم به بخش برش وارد شده و سپس بسته بندی می گردد.
خصوصیات ویژه و وجه تمایز خط ویفر درحال فروش توسط شرکت فیدار افق آرتا نسبت به سایر خطوط تولید ویفر موجود در بازار، شامل موارد زیر میباشد:.
۱. بدنه تمام دستگاه ها بلا استثنا از استیل ضد زنگ ۳۱۶ است.
۲. تمامی موتور و گریبکس دستگاه ها آلمانی و برند های زیمنس و شینلدر هستند.
۳. تمامی دستگاه های خط دارای سیستم پی ال سی و هوشمند می باشند که شامل برند زیمنس آلمان و صفحه های تاچ کنترلر دلتا و تمامی بخش های کنترل برق، تابلو برق، کلید ها و... برند زیمنس آلمان میباشند.
4. قسمت کرم مال خط دارای بصورت یک دستگاه دوقلو و به دو بخش تقسیم شده که هر کدام قابلیت پوشش کرم با یک رنگ و طعم متفاوت از بخش دیگر را دارا هستند و میتوان لایه های ساندویچ ویفر را بصورت یک در میان با دو نوع کرم پوشش داد.
5. یخچال برخلاف خط های قدیمی که افقی بودند بصورت عمودی طراحی شده و علاوهبر فضای بسیار کمتر اشغال شده و کاهش چندین متری طول خط، فضای کمتر آن باعث مصرف برق بسیار پایین دستگاه خواهد شد.
6. بخش پخت و کرم مال هردو دارای چشم های الکترونیکی هوشمند برای تشخیص محصولات معیوب (نان تیره یا روشن، گوشه شکسته و...) و خارج کردن اتوماتیک آنها به کمک جک پنوماتیک جهت کاهش ضایعات خط بسته بندی می باشند.
3 سال پیش
در تاریخ 1400/05/13 منتشر شده
است.
714
بـار بازدید شده