کارگاه آموزشی خوراک های دریایی،انواع روش های پخت و سس های سرو"

موسسه هتلداری آفتاب پارسه
موسسه هتلداری آفتاب پارسه
0 بار بازدید - 8 ماه پیش - . عنوان دوره : کارگاه
. عنوان دوره : کارگاه آموزش حرفه ای مستر شف و شف اجرائی آشپزی ،فست فود و بیسترو فود INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE CHEF COURSE ______ *************** پاره ای از موارد آموزش کل دوره: . شناخت انواع آبزیان و ماهی ها انتخاب روش پخت بر اساس ساختار گوشت (کباب و گریلی ،سرخ کردن و رست کردن) سس های کلاسیک سرو خوراک دریایی و مکملات سرو و دورچین ها روش دودی کردن ماهی ها سوخاری کردن ماهی ها نکات تئوری و فنی پخت خوراک های دریایی ***************** . نکته اجرایی : این ترم آموزشی فراگیران با مجموعه ای از خوراک های دریایی و آبزیان و سس های سرو و مکملات غذایی آن آشنا می شوند . . مدرس دوره :لاله شفیعی ،شف ولی پور،شف شیرازی __________ تاریخ کارگاه : شنبه 21بهمن 1402 4-5جلسه کارگاهی ساعت کلاس: ساعت 16الی 18:30 شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری نحوه آموزش دوره: Demo-Workshop >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> نوع گواهینامه پایان دوره:  دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان)  گردشگری: وزارت میراث فرهنگی  کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان) .... جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱ تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685
8 ماه پیش در تاریخ 1402/11/15 منتشر شده است.
0 بـار بازدید شده
... بیشتر