کارگاه آموزشی خوراک های دریایی،انواع روش های پخت و سس های سرو"
0 بار بازدید -
8 ماه پیش
-
.
عنوان دوره :
کارگاه
.
عنوان دوره :
کارگاه آموزش حرفه ای مستر شف و شف اجرائی آشپزی ،فست فود و بیسترو فود
INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE CHEF COURSE
______
***************
پاره ای از موارد آموزش کل دوره:
.
شناخت انواع آبزیان و ماهی ها
انتخاب روش پخت بر اساس ساختار گوشت (کباب و گریلی ،سرخ کردن و رست کردن)
سس های کلاسیک سرو خوراک دریایی و مکملات سرو و دورچین ها
روش دودی کردن ماهی ها
سوخاری کردن ماهی ها
نکات تئوری و فنی پخت خوراک های دریایی
*****************
.
نکته اجرایی : این ترم آموزشی فراگیران با مجموعه ای از خوراک های دریایی و آبزیان و سس های سرو و مکملات غذایی آن آشنا می شوند .
.
مدرس دوره :لاله شفیعی ،شف ولی پور،شف شیرازی
__________
تاریخ کارگاه : شنبه 21بهمن 1402
4-5جلسه کارگاهی
ساعت کلاس: ساعت 16الی 18:30
شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری
نحوه آموزش دوره: Demo-Workshop
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
نوع گواهینامه پایان دوره:
دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان)
گردشگری: وزارت میراث فرهنگی
کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان)
....
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.
نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱
تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲
شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685
8 ماه پیش
در تاریخ 1402/11/15 منتشر شده
است.
0
بـار بازدید شده