کارگاه : سوپ ها،کنسومه،پتاژ

موسسه هتلداری آفتاب پارسه
موسسه هتلداری آفتاب پارسه
58 بار بازدید - 3 سال پیش - دوره تخصصی بین المللی شف
دوره تخصصی بین المللی شف حرفه ای و مستر شف آشپزی شف حرفه ای فست فود و بیسترو فود International Master Executive Chef course Executive Fast food Chef . عنوان کارگاه : سوپ ها،کنسومه،پتاژ . سوپ ها بعنوان یکی از غنی ترین وعده های غذایی بویژه بعنوان پیش غذا دارای نکات اصولی و پایه در تهیه و سرو می باشد. . خلاصه ای از موارد آموزشی در کل دوره : تولید انواع استاک(شیرابه و آبگوشت) شناخت انواع روش های پایه تهیه سوپ ها سوپ های کرم دار سوپ ها با غلظت دهنده های مختلف پتاژها کروتون ها شناخت بیسک ها ...... در این ترم آموزشی فراگیران با کلیه نکات فنی و پایه ای بهداشت مواد غذایی ،نگهداری،ارائه و تعیین تعداد و حجم سرو) در این وعده غذایی آشنا می شوند. . اساتید : لاله شفیعی . تاریخ شروع کارگاه :سه شنبه 20 مهر 1400 روز تشکیل : سه شنبه ساعتت تشکیل: 16الی 19 شیوه اجرایی کلاس: حضوری، مجازی نحوه آموزش دوره Workshop/Demo: . نوع گواهینامه پایان دوره: آکادمیک دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان) حضوری یا مجازی گردشگری(وزارت میراث فرهنگی) : جهت متقاضیان حضوری کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان): حضوری و مجازی . خلاقیت یعنی نگرشی نو که دیگر افراد نیز بدان می نگرند. دانش تخصصی،خلاقیت در عمل،مدیریت در اجرا . جهت کسب اطلاعات بیشتر را با ما در تماس باشید. نشانی ما: بلوارچمران- محمودیه- کوچه 1-سمت راست درب دوم تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ شماره تماس با مرکز آموزش تخصصی دانشگاه شیراز 36132685 ما را در فضای مجازی با این آدرس دنبال کنید: @aftabeparse .
3 سال پیش در تاریخ 1400/07/13 منتشر شده است.
58 بـار بازدید شده
... بیشتر